Aktivitetsrunda

Varje steg räknas

VARJE STEG RÄKNAS

Varje steg räknas består av 12 skyltar som inspirerar till rörelseglädje men även samarbete. Detta är en aktivitetsrunda som med fördel kan placeras i ett skogsområde eller i en park nära skola och förskola. Låt barn och vuxna tillsammans  utmanas av övningarna. Vi utlovar både träning, glädje och skratt.

Varannan skylt erbjuder individuell träning, där utmaningarna ligger på två olika nivåer så att alla ska lyckas. Varannan skylt innehåller en samarbetsövning som passar både vuxna och barn. Alla övningar är filmade och visas genom QR-koder.

Längs med aktivitetsrundan kan ni även läsa intressant fakta och aktuell forskning. Allt är kopplat till hälsa, välmående och kroppen. Unna er en tur tillsammans med dem ni håller av eller varför inte ta en tur på egen hand.

Här hittar du aktivitetsrundan - Varje Steg Räknas

För vem?

Aktivitetsrundorna används främst av kommuner men även av föreningar och andra företag. Den riktar sig från de yngsta i till de äldsta. Alla kan vara delaktiga på sitt sätt. Aktivitetsrundan är nivåanpassad och alla tränar efter sina egna förutsättningar.