PULSKUL

Pulskul eller cirkelträning för barn består av åtta skyltar som sätts ut med korta avstånd på en plats där man vill uppmana barn att röra sig mer. På lekplatsen, vid badplatsen, i skogen eller varför inte runt utomhusgymmet för aktivitet medan föräldrarna tränar.

På varje skylt finns två rörelser, en för rörelse vid skylten och en för förflyttning till nästa skylt. QR-koden på skylten visar filmer på rörelserna.

Vad är Klicken med vänner?

Klicken med vänner är ett koncept som arbetar för att främja rörelse för barn. Konceptet används flitigt genom olika material i förskola, skola och i hemmet..

Vem är Klicken med vänner?

Klicken, Pricken och Droppen är tre färgklickar som rymt från en konstnärs ateljé. De färgglada figurerna har siktet inställt på rörelse, motorik och kroppskontroll! Tillsammans med vännerna Klicken, Pricken och Droppen får barnen hänga med på äventyr som kickar igång kropp och knopp!

Låt oss kasta loss tillsammans och bidra till att alla barn får en mer rörelserik vardag!

Erbjudande!

6000 kr exkl (ord pris 7500kr exkl moms) Gäller tom 30 juni 2021. Vid köp av fler än fyra koncept erbjuds ytterligare rabatt. Kontakta oss för mer information eller beställning av koncept! 

Rekommendationer

Fysisk aktivitet ger goda effekter på barns hälsa och välbefinnande. WHO rekommenderar att barn ska vara fysiskt aktiva 180 minuter per dag. Från tre års ålder bör minst 60 minuter av tiden vara pulshöjande. 

Genom att träna motorik, balans, kondition, styrka och kroppskontroll påverkas barnets fysiska och mentala utveckling positivt. Fysisk aktivitet är en stark friskfaktor under hela livet!