Aktivitetsrunda

Harmonirundan

HARMONIRUNDAN

I Harmonirundan finns tolv olika övningar som skapar ett lugn i kroppen och ger god balans i livet. Fokus ligger på dig själv, din kropp och dina sinnen.

Få inspiration att ta med dig i vardagen genom andning, massage, sinnesövningar, avspänningsövningar och lugna rörelser. 

Längs med harmonirundan kommer du att hitta 12 olika skyltar. Stanna vid dem och ta del av övningarna. Du kan gå hela rundan och göra alla övningar eller välja ut dina favoriter.

Vi vet idag att psykisk ohälsa ökar i alla åldersgrupper och vi behöver få tillgång till goda metoder och strategier som minskar stress och istället skapar ett inre lugn. Harmonirundan kan vara ett sätt att lära sig stressreducerande övningar. Ett stort utbud av övningar gör att alla kan finna något som passar.

Erbjudande!

16.000kr exkl (ord pris 23.500kr exkl moms) Gäller till 30/6 2022. Kontakta oss för mer information eller beställning av koncept! 

För vem?

Aktivitetsrundorna används främst av kommuner men även av föreningar och andra företag. Den riktar sig från de yngsta i till de äldsta. Alla kan vara delaktiga på sitt sätt.

Aktivitetsrundan är nivåanpassad och alla tränar efter sina egna förutsättningar.